Posted in DIY, Thoughts and Sense

Terima kasih, bulan Mei ♥

“Appreciation is wonderful thing : it makes what is excellent in others belong to us as well”~Voltaire

 ♥

RPENN_expressyourself-ribbon4

 

Hellooo.. Wow, time goes so fast.. May will be ended so soon.. Yet, I still have job matters to be finished on the weekend.. Niceeeeee.. Well today, I just want to take away all that jobs.. Yes, my fingers’ preferences are updating blog instead of boss’ assignment.. Hehehe..  Stealing time to tell my story about one of my plushies, Koyer the monster which become exist in one of the hits magazines in Indonesia.. ♥

a

Ahhh senangnya.. Ternyata ada juga yang perhatian dengan blog tekokecil.. Dengan segala klitik’an amatiran alias DIY, ‘do it yourself’ yang saya buat di waktu-waktu senggang.. Beneran lho, amatiran.. Baru juga setaun punya mesin jahit.. Belinya aja modal nekat, pakai gaji pertama ditambahin sama ibu soalnya gak tega liat anaknya punya uang tapi kurang.. hihi

 

Terima kasih bulan Mei, khususnya Dhea dan majalah Joy Indonesia yang udah khilaf kali ya masukin karya saya..?! Apalagi dijejerin sama craft blogger lain yang kece berat.. Saya jadi minder.. Ada yang bikin toples lucu, lukisan dan gelang.. Those are all pretty and genuine .. Sementara saya, masih pake pattern dari blog orang lain..

 

Tapi gapapa, namanya juga memulai.. Nanti dan very soon, saya mau bikin sesuatu yang pure my ideas.. Eh tapi kata ibu meskipun masih “contek” blog orang lain, si Koyer tetep beda kok.. Selain itu gak kalah lucu dan quirky di antara karya craft blogger yang lain.. hehe.. That is mom, she let her daughter always high and blush.. ♥

 

b

 

Anyway, Koyer juga gak kalah seneng lhoo bisa masuk majalah.. Walaupun cuma bisa bersuara “Yerr.. Yerr” aja, tapi dia kegirangan dan loncat-loncatan di kasur.. Udah gitu loncat-loncatannya ngajak temen-temennya, si Arimbi the long legs bunny dan Laras Sari the twins..  Rame banget ya.. Mereka bikin berantakan kasur aja niih.. hihi.. Tapi gak apa-apa kok..Gak mau gangguin boneka lagi happy ahhh..

Celebrate your happiness, Koyer!!

 

c

 

Nah ini dia penampakan cover majalah JOY Indonesia edisi Mei 2014.. Cantik ya Vanessa Hudgens!! Nyesel deh kalo sampe gak kebeli majalahnya kemarin.. Apalagi di dalemnya ada Koyer.. :p

f

Buat teman-teman yang gak sempat  beli majalahnya karena bulan Mei segera berakhir.. Ini, saya kasih khusus satu halaman tentang Koyer yaa.. Hehe.. Due to JOY Indonesia copyright, I can’t publish all contents.. Sorry for bad picture.. I hope you can still read it..  Selamat membaca dan mari bikin karya sendiri 🙂

 

g

 

See you at next post.. Semoga bermanfaat dan menginspirasi yaa..

 

 RPENN_expressyourself-ribbon4

 

“Terus belajar bikin proyek seru dengan menjahit” ~Nisita

 

Love,

D4779E20035572AC7E2816A17121536E2

Advertisements

Author:

I do recycling, sewing, crafting – those are my passions that being destructed by office hours.. I’m ordinary but most time being distinguish and minority.. I don’t mind for being and looking ugly.. Because everybody’s ugly, they just pretend not to look ugly.. I watch people, their shoes and bags, sometimes I judge inwardly.. I’m little bit straight forward and I am not sorry for being straight forward.. I hear a lot.. I write words, my handwriting is adored by some friends.. I love taking pictures.. I prefer shoot than being shot, anyway.. Travelling sometimes, “mountains better than beaches” lately.. Be very fond of with smell of genuine leather, some vintage, rustic and traditional things..

One thought on “Terima kasih, bulan Mei ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s